Algemeen

Spullenbeurs op 28 april in samenwerking met Hoogeveense Uitdaging

Het eerste gedeelte van de vernieuwbouw van De Westerkim in Hoogeveen nadert zijn voltooiing. Het gedeelte van het gebouw dat is gerenoveerd ziet er geweldig mooi uit. Tijd om alles ook in stijl te gaan inrichten. Daarbij komen heel veel zaken vrij die zeker nog een tweede leven verdienen. Zonde om dit allemaal weg te gooien en daarom organiseert de Westerkim in samenwerking met de Hoogeveense Uitdaging op woensdag 28 april een spullenbeurs om de spullen een tweede maatschappelijk leven te geven.  Ophalen is gratis. 

 

Alles moet weg
De spullenbeurs is tussen 10.00 en 17.00 uur en vindt plaats aan de Griendtsveenweg 10 in Hoogeveen. Deze loods staat tegenover de Westerkim en daar staat al het materiaal opgeslagen. Er staan onder meer: heel veel stoelen (in verschillende vormen/maten en met of zonder armleuning en zelf sta-op-stoelen), tafels, een bank, lampen, kastjes en postvakjes.

Belangrijk: meld je, vanwege Corona, via het formulier op de website van de Hoogeveense Uitdaging aan voor een tijdsvak: https://www.hoogeveenseuitdaging.nl/algemeen/spullenbeurs-in-samenwerking-met-de-westerkim/. Mensen die zich niet hebben aangemeld worden helaas niet toelaten. Daarnaast is het dragen van een mondkapje verplicht. Alles moet de 28e weg, dus mocht je iets uitzoeken, dan hanteren we de regel dat je dat meteen meeneemt (of in overleg iets later op de dag ophaalt). Er kunnen helaas geen dingen op voorhand gereserveerd worden. We hanteren het principe: wie het eerst komt, het eerst maalt. Wanneer het tweede deel van de vernieuwbouw klaar is, zal er wederom een afhaaldag worden georganiseerd.

 

Sociaalmaatschappelijke bestemming

De door u opgehaalde goederen moeten een sociaalmaatschappelijke bestemming krijgen en mogen niet met commercieel oogmerk worden verhandeld. Deelnemers die zich aanmelden ontvangen een bevestiging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen