Amusement

De Magische Media Show

Hoogeveen – Op vrijdagmiddag 31 mei organiseert de Bibliotheek Hoogeveen de Magische Media Show. De Magische Media Show is een voorstelling met bizarre breinbrekers over het digitale leven online en de functionaliteit en gevaren van de smartphone. Een voorstelling om kinderen te triggeren, te verbazen en iets te leren over digitale media en smartphonegebruik. Wat is echt en wat is nep? Hoeveel weet internet eigenlijk van mij? Hoe kan ik mezelf tegen online gevaren beschermen?

In de rol van een magische brein-hacker speelt Meester-goochelaar Lars van Tuijl met deze vragen en laat hij een aantal wonderbaarlijke demonstraties zien die grenzen aan het onmogelijke. Informatieve weetjes en interessante eyeopeners worden versterkt door magische WOW-momenten. Dit is een voorstelling waarbij de kinderen leren, lachen en gelijk van de ene verbazing in de andere vallen!

De voorstelling is voornamelijk geschikt voor kinderen van groep 6 t/m 8.

Meer over Lars van Tuijl

Meester-goochelaar Lars van Tuijl was de laatste jaren regelmatig te gast in het museum Beeld & Geluid op het mediapark en tevens te zien in het NPO ZAPP tv-programma De Buitendienst in de aflevering: Hoe ons brein voor de gek gehouden wordt.

Een cadeautje van de bieb!

Omdat de Bibliotheek Hoogeveen een jubileum heeft te vieren (de Bibliotheek zit 15 jaar in het gebouw aan de Willemskade) mogen kinderen gratis naar deze voorstelling!

Reserveer wel vooraf een gratis kaartje! Bel met 0528-268131 of reserveer via de website www.bibliotheekhoogeveen.nl

Bij te veel aanmeldingen organiseren we een extra show van 16.00 tot 16.45 uur.

Wanneer?

31 mei, 15.00 – 15.45 uur, eventueel een extra show: 16.00 – 16.45 uur

Waar?

Bibliotheek Hoogeveen, Willemskade 27

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekhoogeveen.nl

Aankomende evenementen