Over Regionieuws Hoogeveen

Na de opheffing van Regiohoogeveen.nl is door een deel van de vrijwilligers besloten door te gaan onder een nieuwe naam, met een nieuwe website en een ander concept. Hoewel het meeste gelijk is aan voormalig Regiohoogeveen.nl, zijn er toch een paar veranderingen.

Regionieuws Hoogeveen heeft als doel, de inwoners van Hoogeveen op de hoogte te houden van nieuws in en om de gemeente Hoogeveen. In samenwerking met diverse sociale en culturele organisaties en instellingen, worden ook activiteiten en evenementen bijgehouden en geeft Regionieuws Hoogeveen ook een platform voor ondernemers om zich door middel van advertenties kenbaar te maken. Ook worden de lezers actief bij het lokale nieuws betrokken, door de mogelijkheid om te reageren op artikelen.

Een bijdrage leveren

Wilt u een bijdrage leveren en lijkt het u leuk om u aan te sluiten als vrijwilliger? Regionieuws Hoogeveen verwelkomt graag nieuwe redactieleden, fotografen, verslaggevers en mensen die zich bezig willen houden met het werven van commerciële adverteerders. Wilt u meer weten? Neem dan vooral contact met ons op via redactie@regionieuwshoogeveen.nl. Noteer uw naam, adres en telefoonnummer en we zullen spoedig met u contact opnemen.

Ook voor op- of aanmerkingen is Regionieuws Hoogeveen bereikbaar via bovenstaand e-mailadres.


Aanvullende informatie

KvK nummer: 71893857

Website link
https://www.regionieuwshoogeveen.nl

Emailadres redactie
redactie@regionieuwshoogeveen.nl

Belangrijke pagina’s
Privacy & cookie statement
Algemene voorwaarden

Sociale media
Facebook
Twitter
Linked-In
Youtube

Aankomende evenementen