Sport

Aaron en Daniëla Oost van Growsports zetten mooie prestaties neer

Op zaterdag 11 mei gingen Aaron en Daniëla Oost van Growsports en Taekwondo Amersfoort naar Genk (België) voor het Genk Open toernooi. Hier waren veel verschillende landen bij aanwezig. Aaron was als eerste aan de beurt.

In de 1e ronde van zijn partij begon Aaron met een kleine achterstand van 2 punten verschil. Aaron kon zich optijd herpakken en scoorde 2 hoofdtreffers die 3 punten waard zijn, waardoor hij voor kwam te staan. De tegenstander begon veel druk te zetten maar ook nu kon Aaron nog een hoofdtreffer maken waardoor de 1e ronde voor hem was. Ook won Aaron de 2e ronde, dit keer met pointgap (12 punten verschil), doordat hij meerdere hoofdtreffers maakte.
In de 2e partij van Aaron liet hij een duidelijke verbetering zien ten opzichte van het vorige toernooi. Helaas was het net niet genoeg om de winst binnen te halen en werd Aaron 3e.

Voor Daniëla liep het toernooi helaas niet zo goed als voor Aaron. Daniëla kwam tot de halve finale. In het begin kon ze zich nog goed verdedigen waardoor de tegenstander geen punten kon maken. Helaas was ze daarna niet goed geconcentreerd waardoor ze punten tegen kreeg en met 2 punten verschil haar 1e ronde verloor. De 2e ronde begon ze met een voorsprong, maar helaas kon ze deze niet behouden en verloor ze ook deze ronde. Uiteindelijk werd ze 3e.

Zowel Aaron als Daniëla hebben zowel plus als minpunten bij dit toernooi. Hier gaan ze de aankomende tijd hard op trainen zodat ze in september op het Open Ilyo toernooi een nog betere prestatie neer kunnen zetten.

Aankomende evenementen