Adverteren

Lokaal en doeltreffend adverteren in de regio Hoogeveen!
… Profiteer van de scherpe tarieven!

Actueel Nieuws

Regionieuws Hoogeveen streeft er naar de meest actuele nieuwssite van de regio te zijn, met de meest recente reportages en foto’s.

Agenda

Regionieuws Hoogeveen houdt een agenda bij van activiteiten en evenementen in gemeente Hoogeveen. zo is er een overzicht ontstaan van evenementen, theater en dagjes uit. Dit is in samenwerking met Theater en Congrescentrum De Tamboer en Cultureel centrum Het Podium. Als vooruitstrevende nieuwssite, zijn we daarnaast altijd aan het kijken naar nieuwe samenwerkingen om de agenda te laten groeien.

Uitleg telling bezoekers

Regionieuws trekt per maand zo’n 290.000 bezoekerssessies per maand, welke gezamenlijk zorgen voor meer dan 400.000 paginaweergaven. Dagelijks trekt de website variërend tussen de 5000 tot 20.000 unieke bezoekers die elk gemiddeld 3 pagina’s bekijken. Door middel van een meer overzichtelijke agenda, alsook meer nieuws uit de buitendorpen van Hoogeveen, hopen we meer bezoekers te trekken in de nabije toekomst. We willen graag meer mensen uit de gehele regio trekken. Dit is mogelijk door de onderlinge samenwerking met lokale nieuwssites uit de verschillende buitendorpen.

Reclame mogelijkheden

Bij Regionieuws Hoogeveen zijn er meerdere mogelijkheden tot promotie van uw bedrijf of evenement. Door middel van banners bent u gelijk zichtbaar op de homepagina van de website. Maar ook een advertentie met tekst en afbeeldingen of zelfs een video behoort tot de mogelijkheden. Deze wordt op de homepagina uitgelicht in de rubriek “Zakelijk”. Doordat al deze opties zichtbaar zijn op de homepagina is de kans groot dat een bezoeker van de website zelfs in het eerste ogenblik uw reclame ziet. Dat noemen we nou ‘waar voor uw geld hebben’!

U kunt ook kiezen voor een permanente banner. In dit geval wordt uw banner altijd weergegeven en betaald u hiervoor een vast bedrag per maand.

 

Zakelijke advertentie

Een zakelijke advertentie staat onderaan de frontpagina en heeft een eigen categorie in het menu waarin alle zakelijke advertenties terug te vinden zijn. Openingen van nieuwe bedrijven, faillissementen en overnames worden gratis geplaatst in deze categorie, maar voor kleine bedrijven of starters is deze advertentie ideaal als kortstondige promotie. Berichten in deze categorie gaan sneller naar beneden en staan onderaan de voorpagina, dus trekken minder bezoekers. Echter, omdat het terug te zoeken valt in het menu, kunnen mensen altijd terug bladeren naar uw advertentie.

Soort advertentie Inclusief Prijs
Binnen gemeente Hoogeveen  1 uitgelichte foto op 16:9 ratio, persbericht & tot 2 foto’s OF 1 video (max. 3 min) onder het persbericht  €75
Buiten gemeente Hoogeveen  1 uitgelichte foto op 16:9 ratio, persbericht & tot 2 foto’s OF 1 video (max. 3 min) onder het persbericht  €150

Voetbanner

De voetbanner bevindt zich onderaan de website nét boven de footer. Deze is 728×90 pixels en is een permanente banner, die niet wisselt en dus continu zichtbaar is, ook op andere pagina’s dan de frontpage. Deze banner is te koop in periodes variërend vanaf 1 week tot en met 1 jaar.

Contractduur Prijs
 1 week  €80
 1 maand  €200
 3 maanden  €500
 6 maanden  €750
 1 jaar  €1350

Sidebar banner

De sidebar banner bevindt zich in de sidebar rechts.. Deze is 300×250 pixels en is een permanente banner, die niet wisselt en dus continu zichtbaar is, ook op andere pagina’s dan de frontpage. Deze banner is te koop in periodes variërend vanaf 1 week tot en met 1 jaar.

Contractduur Prijs
 1 week  €70
 1 maand  €200
 3 maanden  €400
 6 maanden  €750
 1 jaar  €1125

Profiteer nu!

Wilt u meer weten over onze advertentiemogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op, door te mailen naar adverteren@regionieuwshoogeveen.nl.