Thrianta verliest van Juventa

Vandaag stond de eerste wedstrijd van het veldseizoen op de planning. Thrianta 1 nam het deze zaterdag op tegen Juventa 1 uit Hardenberg.

In de aanval begonnen Amber Leffers, Desiree van der Hoop, Wouter Neutel en Nick Winkel. Verdedigend begonnen Rachel Doornbos, Tiffany ten Hoeve, Maarten Stam en Jari Kramer.

Thrianta had het de eerste 10 minuten zwaar en was opzoek naar de juiste aanpak. Desiree van der Hoop viel er helaas na een aantal minuten uit met een enkelblessure, Merel Bruinsma kwam op haar plaats. Thrianta wist het laatste deel van de tweede helft de juiste kansen te vinden waardoor het gelijk op ging. Zo gingen ze de rust met een tussenstand van 7-10.

Juventa wist de tweede helft nog steeds de voorsprong te behouden. Thrianta bleef strijden en wist aardig bij te blijven. Zo stond het al gauw 11-13. Juventa wist toen een gat te slaan met aantal rake schoten. Zo was de wedstrijd helaas al gespeeld met een stand van 11-17. De wedstrijd eindigde in een eindstand van 13-20.

Het was een mooie wedstrijd waarbij beide ploegen hard hebben moeten strijden voor de punten.

21 april neemt Thrianta het op tegen Dos-WK in Enschede.