© ItClicked Fotografie.
Sport

Liveblog: Cascaderun 2024!

Heel Hoogeveen staat vandaag in het teken van de Cascaderun. Dit is de 16e editie van de Cascaderun en Hoogeveen is op deze dag altijd heerlijk druk. Met bands, DJ’s en groepen langs de route die muziek verzorgen voor de lopers en het publiek is het een waar feest! In dit liveblog houden wij zoveel mogelijk informatie bij over de verschillende lopen en gebeurtenissen. Voor meer informatie over de Cascaderun, kun je kijken op Cascaderun.nl. Foto’s van de dag worden na afloop in een gezamenlijk foto-album geplaatst. Ook de uitslagen per loop worden in een apart bericht vermeld.

Liveblog updates
21 april 2024 om 09:30 uur
De cascaderun is nog niet begonnen, maar het centrum loopt al redelijk vol met toeschouwers en kleine deelnemers, want de Unicef Kinderloop begint over een half uur. Zij lopen afhankelijk in welke groep ze zitten op school zoveel mogelijk rondjes in 6 tot 15 minuten. Sommigen van hen lopen een sponsorloop en krijgen daarmee geld voor elk rondje dat ze voltooien. Het geld van de sponsorlopen wordt na de Unicef Kinderloop ingeleverd op de scholen.
21 april 2024 om 09:50 uur
Het is goed vol gelopen rondom het Raadhuisplein. Bezoekers en ouders met kinderen verzamelen zich voor de UNICEF Kinderloop die over een paar.minuten begint.
21 april 2024 om 10:22 uur
De Cascaderun is officieel begonnen? Om 10:00 uur begon de UNICEF Kinderloop aan het Raadhuisplein. De loop begint met kinderen van groep 1 van verschillende scholen. Zij liepen 6 minuten lang zoveel mogelijk rondjes om het plein heen. Gedurende de ochtend blijven kinderen van groep 2 t/m groep 8 lopen voor kinderen in Madagascar, want met de sponsorloop brengen zij geld op voor Unicef.

Aankomende evenementen