Amusement

NL Doet activiteiten op 15 & 16 maart in Hoogeveen

Hoogeveen/Nederland – Op 15 en 16 maart aanstaande is het weer tijd voor NL Doet! Ook in Hoogeveen worden diverse activiteiten georganiseerd door lokale initiatieven, verenigingen en bedrijven. Een overzicht van de activiteiten vindt je op deze pagina, dit bericht wordt later aangevuld met nieuwe informatie en activiteiten.

Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2024, samen met duizenden sociaal-maatschappelijke organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen!

NL Doet activiteiten in Hoogeveen

Ook in Hoogeveen vinden activiteiten plaats in het kader van NL Doet. Niet alle activiteiten zijn echter aangemeld bij NL Doet, daarom geven we hier een zo compleet mogelijk overzicht van de activiteiten en waar je je kunt aanmelden. Staat uw activiteit er niet tussen omdat u niet bent aangemeld bij NL Doet, maar wilt u wel dat de activiteit hier in het lijstje komt te staan? Mail de redactie!

Vrijdag 15 maart

Zaterdag 16 maart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen