Amusement

Het GigaGfestival is klaar voor jubileumeditie op 23 mei 2024 in Pesse

Pesse – De voorbereidingen van het GigaGfestival in Pesse liggen op koers. Het festival wordt dit jaar voor de 15e keer georganiseerd en zal plaatsvinden op donderdag 23 mei 2024 in de grote feesttent aan de Hendrik Reindersweg 5 te Pesse.

TOK producties heeft voor een prachtige line-up gezorgd. Vanaf 18.00 uur worden de bezoekers verwelkomd door de Knollenplökkers uit Ruinen om de
stemming erin te brengen. Tijdens de avond zullen Mooi Wark, Monique Smit, René Karst en DJ Roy optreden. De knaller van de avond wordt verzorgd door Jannes. William Bossong zal de presentatie voor zijn rekening nemen. Het feest begint om 19.00 uur en zal rond 22.00 uur afgelopen zijn.

Voorzieningen
De feesttent is speciaal ingericht voor mensen met een beperking. Er is een rolstoelvak vooraan bij het podium en aan alle andere voorzieningen die nodig zijn is gedacht. Direct naast de tent is voldoende parkeergelegenheid voor (taxi) busjes en personenauto’s. De voorverkoop loopt inmiddels volop. Via de website www.gigagfestival.nl zijn kaarten te kopen. De kaarten kosten online € 12,50,-. Ook zijn aan de kassa kaarten beschikbaar. Een kaart kost aan de kassa € 15,-. Op de website is verder alle informatie te vinden over dit prachtige festival dat voor de 15e keer wordt georganiseerd door de Stichting Activiteiten Jongeren met een Beperking.


Onvergetelijk

Ruim 50 vrijwilligers zullen deze avond in touw zijn om de gasten een onvergetelijke avond te bezorgen. Van parkeerhulpen tot begeleiding bij het in- en uitstappen en de mensen naar hun plaats brengen. Tijdens deze avond zijn deze groep vrijwilligers beschikbaar voor hulp en ondersteuning om een onvergetelijk feest te maken. De organisatie wordt gesteund door een groot aantal bedrijven en instellingen die op vele manieren een bijdrage leveren om het GigaGfestival mogelijk te maken. Zonder die steun zou het niet haalbaar zijn dit festival te organiseren. Via de website www.gigagfestival.nl, Instagram en Facebook is alle informatie te vinden.

Aankomende evenementen