Amusement

Kindervoorstellingen in de voorjaarsvakantie

Bumba, Buurman & Buurman en nog veel meer

 Wie nog geen plannen heeft gemaakt voor de voorjaarsvakantie, is van harte welkom in De Tamboer. De Tamboer heeft kindervoorstellingen voor alle leeftijden op het programma staan. Dinsdag 20 februari verwelkomen Bumba en zijn vriendjes alle kinderen vanaf 1 jaar; donderdag 22 februari staan de klussende buurmannen op het toneel met de voorstelling Buurman & Buurman gaan verhuizen (4+); vrijdag 23 februari staat Peter Pan de musical (6+) op het programma; en de vakantie wordt afgesloten op zondag 25 februari met 100% Coco New York (9+), naar de boekenreeks van Niki Smit. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.detamboer.nl.

 Bumba (1+) – Met Bumbina in dromenland

Kleine Loes neemt haar lievelingsknuffel Bumba iedere avond mee naar bed. Op een avond komt haar knuffel ineens tot leven! Loes en Bumba reizen naar een wereld waarin alles mogelijk is: het Bumbacircus. Daar ontmoet Loes allemaal vriendjes van Bumba. De circusdirecteur, Bumbalu, Tumbi de olifant, Poppa de aap, Nanadu de beer, Carla de kip, gekke vogel Kiwi en Baby. Bumbina, het beste vriendinnetje van Bumba, leert Loes dansen. Er mag meegedanst worden. Met na afloop een meet en greet met Bumba.

Dinsdag 20 februari om 13.30 en 16.00 uur. Toegang is € 19,00.

Meer informatie: https://detamboer.nl/programma/bumba-met-bumbina-in-dromenland-2024

Buurman & Buurman (4+) – Buurman & Buurman gaan verhuizen

Er is een hoop werk aan de winkel! Meubels sjouwen, een nieuwe keuken installeren, de vloer schuren. Oh en er mag ook wel een nieuw behangetje aan de muur. Dan nog even schilderijtjes ophangen en klaar. Zal dat goed gaan? Klinkt er straks luidkeels A JE TO door de zaal? Voor mekaar! De twee onhandigste klussers van het land komen naar De Tamboer met deze spetterende musical. Cabaretier en regisseur Jelle Kuiper en taalkunstenaar Ivo de Wijs brengen de Tsjechische klussers voor de zesde keer tot leven in het theater.

Donderdag 22 februari om 13.30 en 15.30 uur. Toegang € 19,50.

Meer informatie: https://detamboer.nl/programma/buurman-en-buurman-4-gaan-verhuizen-2024

 

Peter Pan de musical (6+)

Peter Pan vliegt de slaapkamer van Wendy binnen en neemt haar mee naar de magische wereld van Nimmerland. Wendy leert vliegen van het elfje Tinkerbel. Samen met Peter en De Verloren Jongens ontdekt ze het eiland en ontmoet ze de stoere prinses Tijgerlelie, ruige piraten en natuurlijk Kapitein Haak! Een nieuwe familiemusical van Theater Terra, de makers van De Tovenaar van Oz, Rapunzel en JungleBoek. Vlieg mee met de avonturen van Wendy en Peter Pan! Met een meet en greet na afloop.

Vrijdag 23 februari om 14.30 uur. Toegang 22,50.

Meer informatie: https://detamboer.nl/programma/peter-pan-de-musical-2024

 

100% Coco New York (9+)

De makers van 100% Coco, Brugklas en Misfit zijn terug met een gloednieuwe musical: 100% Coco New York! Naar de succesvolle boekenreeks en films van Niki Smit.

De sixties, pied-de-poules en punkie looks. Coco leert er alles over tijdens de modelessen aan de Teen Vogue University. Coco loves New York! Ze kan niet wachten om haar avontuur te beginnen. Maar haar vriendje Bruno heeft een verwarrende mededeling, vlak voor haar vertrek. Hoe lang kan Coco in New York blijven zonder Bruno kwijt te raken? De eerste 100% Coco-musical werd maar liefst genomineerd voor 3 Musical Awards!

Zondag 25 februari om 14.30 uur. Toegang € 22,50.

Meer informatie: https://detamboer.nl/programma/100-coco-de-musical-2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen