Gezondheid

Moeder zoekt hulp voor acute situaties voor dochter

Hoogeveen – Danielle Bakker zoekt voor haar dochtertje van 4 jaar een lieve en betrouwbare hulp. Een hulp die in alle acute situaties klaar kan staan om of het gezin of  haar dochter op te kunnen vangen. Het liefste moet deze betrouwbare persoon in Hoogeveen wonen en ten alle tijden oproepbaar zijn in noodgevallen. 

De dochter van Danielle heeft een Canule voor hartfalen en medische behandelingen. Ook heeft Danielle naast haar dochter van 4 jaar oud drie kinderen in de leeftijd van 7 en 11 jaar.

Tevens zoekt ze een chauffeur om in haar busje met acute omstandigheden naar het U.M.C.G in Groningen te kunnen brengen. Het liefste een niet rokende chauffeur, een man of vrouw maakt niet uit. Wel moet deze een personenbus kunnen en willen besturen zodat haar dochter van 4 jaar met Canule naar de opvang in Zwolle toe kan. Ook moet ze op dinsdag en vrijdag de logeeropvang in Wezep.

De tegenprestatie van deze hulp geschiedt in overleg. Danielle zoekt een maatje die haar met alles kan en wil helpen. Iemand waar ze op terug kan vallen, niet alleen voor de zorg. Maar ook voor andere omstandigheden zodat haar leven een stukje makkelijk kan worden. Haar dochter ligt op dit moment nog in het ziekenhuis. Vanaf oktober mag ze naar huis en zullen ook de ritjes beginnen. Indien er een klik is volgen er meerdere ritjes.

Wil je in contact komen met Danielle en voel je dat jij degene bent die haar kan en wil helpen, met of zonder vergoeding neem dan contact op met Danielle.  Danielle is een alleenstaande moeder die alle hulp wil en kan gebruiken.

Foto met toestemming Danielle geplaatst.

 

Geef een reactie