Politiek

Gemeenteraad moedigt aan om te stemmen voor de Europese Verkiezingen op 6 juni 2024

Hoogeveen, 13-05-2024 – De gemeenteraad van Hoogeveen roept op om je stem te laten horen tijdens de Europese verkiezingen op 6 juni 2024. Deze verkiezingen zijn niet alleen van groot belang voor de toekomst van Europa, maar hebben ook directe invloed op onze lokale samenleving hier in Hoogeveen.

Het Europees Parlement neemt beslissingen die rechtstreeks van invloed kunnen zijn op ons dagelijks leven. Denk bijvoorbeeld aan regelgeving over voedselveiligheid, milieuwetgeving en investeringen in lokale projecten. Deze beslissingen bepalen mede de koers voor onze gemeente.

Nederlanders mogen een voorkeursstem uitbrengen op een kandidaat van een politieke partij. Jouw stem telt, dus laat ‘m niet verloren gaan. Ga stemmen op 6 juni en maak het verschil voor de toekomst van de gemeente Hoogeveen! 

De gemeenteraad van Hoogeveen zal op verschillende manieren de inwoners informeren en stimuleren om te stemmen. Van informatieve video’s tot een fysieke verkiezingskrant in gewone taal; we gaan ervoor zorgen dat je goed geïnformeerd bent voordat je naar de stembus gaat.

Doe mee, laat je stem horen!

Kijk voor meer informatie op onze website hoogeveen.raadsinformatie.nl onder het kopje ‘Artikelen’.

Aankomende evenementen