SONY DSC
Amusement

Prijsvraag: The Hillbilly Moonshiners in het Podium

Hoogeveen – Samen met Het Podium Hoogeveen mag RegionieuwsHoogeveen.nl  één keer twee vrijkaartjes weg geven. U moet antwoord geven op de prijsvraag en maakt daarbij kans op twee kaartjes voor het optreden van The Hillbilly Moonshiners 

 

Hoogeveen – Zaterdag 9 november brengen The Hillbilly Moonshiners een tribute aan de Britse band Mumford & Sons. Deze energieke folkband scoorde wereldhits als I Will Wait, Lover of the Light, The Cave en Little Lion Man. De mannen van the Hillbilly Moonshiners komen met hun tribute enorm dicht bij de zo geroemde sound van de band. Vorig jaar stonden de Hillbilly Moonshiners al voor een bomvol Podium en dat smaakte naar meer. 

 The Hillbilly Moonshiners

De afgelopen jaren groeiden The Hillbilly Moonshiners in rap tempo uit tot een band voor de grote festivals en popclubs. Zo tourde de band door heel Europa, en waren zij onder meer te zien op festivals als Sziget in Hongarije en in de Megatent van de Zwarte Cross.

De band komt naar Het Podium voor een ultiem eerbetoon aan Mumford and Sons. Dat betekent de bekendste songs van de albums Sigh No More, Babel, Wilder Minds en natuurlijk het nieuwe album Delta, afgewisseld met cover materiaal dat Mumford and Sons zelf ook live ten gehore brengt.

The Hillbilly Moonshiners, Weert 29-12-2018

Prijsvraag: Hoeveel shows heeft The Hillbilly Moonshiners al mogen doen in Europa?

Mail het antwoord naar prijsvraag@websitehoogeveen.nl en vermeld het volgende:

1. Het juiste antwoord.
2. Naam en adres gegevens.
3. Geboortedatum (18 jaar of ouder)
4. Het email adres.

Aanstaande woensdag word de prijswinnaar bekend gemaakt via de website.

 

Geef een reactie