Amusement

Bioscoopketen Vue tovert Bavaria truck om tot pop-up buitenbioscoop

Hoogeveen –  – Filmliefhebbers opgelet: bioscoopketen Vue brengt deze zomer de bioscoop naar buiten met een speciale Bavaria vrachtwagen: de Movietruck, waar films op de zijkant van de truck kunnen worden bekeken. Deze pop-up buitenbioscoop op wielen rijdt de komende maanden langs verschillende steden en biedt de leukste films in de buitenlucht. Onder het genot van een Bavaria 0.0% en popcorn kunnen bezoekers met een koptelefoon film kijken op een unieke locatie in de stad.

Omdat het om een exclusief evenement gaat, zijn er per locatie maar 50 stoeltjes waar een ticket voor gekocht kan worden: wees er dus snel bij. Tickets zijn vanaf woensdag 17 juli 12:00 te koop via vuecinemas.nl/movietruck en zijn slechts €10,-.
Rosalie Moorman, Head of Marketing van Vue, over de actie: “Vanuit Vue zijn we er altijd mee bezig om op innovatieve manieren te kijken naar de wens van de bezoeker. Deze waardevolle samenwerking met Bavaria is hier een goed voorbeeld van: deze pop-up bioscoop op wielen heeft nog niet eerder plaatsgevonden en is de ideale manier om in de zomer de bioscoop naar buiten te brengen”.
Noud Swinkels, National Accountmanager van Swinkels Family Brewers voegt toe: “Vue is voor ons een zeer waardevolle partner waarmee we een intensieve samenwerking hebben. In alle bioscopen in Nederland bieden we verschillende bieren waaronder ook Bavaria 0.0%alc. Met de pop-up buitenbioscoop geven we een creatieve invulling aan onze samenwerking, waarmee we samen onze doelgroep bereiken en niet te vergeten ze een mooie avond bezorgen.”
Bavaria x Vue Movietruck programma
01-08 | Eindhoven, 18 Septemberplein: Ron Goossens: Low-Budget Stuntman
18-08 | Amersfoort, Lieve Vrouwekerkhof: Thor: Ragnarok
24-08 | Nijmegen, Plein 1944: Black Panther
07-09 | Hilversum, Markt: La La Land
12-09 | Hoogeveen, Steenbergerpark: Green Book
14-09 | Alkmaar, Paardenmarkt: Bon Bini Holland 2
Over Vue Nederland
Vue is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 vestigingen. Vue heeft vestigingen in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Hilversum, Heerhugowaard, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen.
Het is de missie van Vue om de beste content te leveren in de beste omgeving met de beste technologie en continu te groeien en innoveren. Zo speelt Vue in op de veranderende bioscoopmarkt door de focus te leggen op de wensen van de bezoeker en de optimale filmbeleving centraal te stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen