Kavels te koop Boerdijk Nieuwlande

Nieuwlande – Vanaf 1 juni kunnen gegadigden zich inschrijven voor een bouwkavel aan de Boerdijk in Nieuwlande. De gronden worden uitgegeven voor de bouw van vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen. Belangstellenden kunnen een informatiebrochure opvragen door een e-mail te sturen aan j.slomp@dewoldenhoogeveen.nl.

Een ingevuld en ondertekend inschrijfformulier moet voor 1 juli om 12.00 ingeleverd worden. Dit kan uitsluitend via een e-mail aan j.slomp@dewoldenhoogeveen.nl. Bij meerdere gegadigden wordt er geloot. Dat gebeurt in multifunctioneel centrum De Opsteker in Nieuwlande op dinsdag 2 juli om 19.30 uur door wethouder Erik Giethoorn. Bent u niet aanwezig tijdens de loting en dus niet in de gelegenheid om een bouwkavel aan te wijzen, wordt ervan uitgegaan dat u de bouwkavel heeft geweigerd.

TE WEINIG BELANGSTELLING?

Bij onvoldoende belangstelling kan het college besluiten niet tot kaveluitgifte over te gaan. Dit is het geval als er minder dan 30 procent van de uitgeefbare vierkante meters in optie wordt genomen.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord