Laden Evenementen

30 maart weer Repair Café in Het Goed

30 maart 2024

Iets kapot dat u niet zelf kunt repareren? En vindt u weggooien ook jammer van het geld en slecht voor het milieu? Dan bent u van harte welkom bij het Repair Café a.s. zaterdag 30 maart van 11.00 tot 15.00 uur in Het Goed aan de Kanaalweg 2 in Hoogeveen. De vrijwilligers van Repair Café Hoogeveen proberen daar samen met u bijv. uw kapotte (zak)lamp, strijkijzer, wekker, radio, heggenschaar, klopboormachine, stofzuiger of waterkoker te repareren of te helpen bij kleine naaiklussen. Maar zij kunnen u niet helpen bij laptop-, iPad-, tv-, mobieltjes-, pc- of printer-problemen. Is bijv. uw lange broek te lang, wilt u dan de gewenste lengte afspelden of het aantal in te korten cm aangeven?

 

Om lang wachten te voorkomen, kunt u zich met één – schoon – artikel melden bij de gastvrouw van het Repair Café. Heeft u nog iets bij u, dan kunt u zich, na de hopelijk geslaagde eerste reparatie, opnieuw bij de gastvrouw melden. Als u na afloop tevreden bent over de reparatie of het advies, dan staat op tafel bij de gastvrouwen een potje voor een vrijwillige bijdrage om bijv. ontbrekend gereedschap of benodigde onderdelen aan te kunnen schaffen.

 

Let op s.v.p.:
Er is geen Repair Café op 27 april 2024, de laatste zaterdag in april, want dan is het Koningsdag. Het Repair Café verschuift daarom naar zaterdag 20 april 2024, zoals altijd ook weer in Het Goed!

 

Graag tot ziens bij Repair Café Hoogeveen en in Het Goed!

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
maart 30
Tijd:
11:00 - 15:00