Algemeen

Regionieuws werkt vanaf vandaag met betaalde +artikelen

Hoogeveen – U heeft het vast wel gemerkt, afgelopen week lag de site er een dag uit. Dit heeft vooral te maken dat steeds meer mensen  de site Regionieuws Hoogeveen  bezoeken en de huidige server dit niet aankan. 

Nog niet zolang geleden is de site verhuisd naar een nieuwe server omdat ook de vorige de bezoekersaantallen niet aan kon. Nu was dit weer het geval. Maar om deze kosten te dekken moeten vanaf vandaag, maandag 1 april 2024 we met betaalde + artikelen werken die alleen te lezen zijn na betaling, ook de ingestuurde berichten. Deze zijn te herkennen aan het onderstaande logo.

Hoe nu verder?

Gelukkig is het vandaag 1 april en gaan de vrijwilligers van Regionieuws Hoogeveen hier niet aan beginnen. Ook al is het een waarheid dat de site steeds meer bezoekers trekt. Maar de kosten om een site in de lucht te houden worden betaald door de adverteerders en heel veel uurtjes vrijwilligerswerk vanuit het team. 90 procent van de berichten op onze site komen vanuit organisaties en diverse (sport)verenigingen. En dat kan je niet maken om achter een betaalmuur te drukken. Er zijn uitgevers/kranten die veel zogenaamde premiumartikelen hebben, en dit is volstrekt terecht. Want gedegen en onafhankelijk onderzoek journalistiek kost nu eenmaal veel uren werk wat betaald moet worden.

Wij als Regionieuws Hoogeveen zijn er dan ook trots op dat de site gerund wordt door vrijwilligers die dit naast hun eigen werk doen. Zonder enige vorm van subsidie. Maar vooral ook op de vele inzenders die de site een bestaansrecht geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen