Algemeen

Pokerrun doneert aan Actief Samenleven en St. Kinderkamp ZO-Drenthe

Hoogeveen – Vorige week werden er al 2 stichtingen (De Reddende Engel en Mini Maatje) verrast met een flinke donatie van de pokerrun, nu was de beurt aan Actief Samenleven uit Pesse en Stichting Kinderkamp Zuid-Oost Drenthe.

Cor en Fenna van Actief Samenleven organiseren elk jaar een busreis voor kinderen die het minder hebben. Volgend jaar gaan ze met 180 kinderen met 2 dubbeldekkers naar pretpark Hellendoorn. De pokerrun gaat dit sponsoren en heeft daarom een cheque overhandigd van 4000 euro.

Ook Stichting Kinderkamp Zuid-Oost Drenthe werd verrast met een geweldige cheque van maar liefst 6000 euro. SKZOD organiseert jaarlijks weekjes naar een eiland voor kinderen. Deze kinderen worden door huisartsen en maatschappelijk werk doorverwezen naar SKZOD om er een weekje tussenuit te zijn. Bestuursleden Manna en Lotte van SKZOD waren blij met deze gulle donatie.

De Pokerrun is dit jaar op 10 juni verreden. In totaal heeft de pokerrun (met dank aan de deelnemende clubs, sponsoren en motorrijders) 14.000 euro kunnen verdelen voor hun die het minder hebben.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen