Amusement

Voorstellingen Nationaal Theaterweekend 2024 bekend

Bekijk deze voorstellingen van 26 t/m 28 januari voor een tientje

 Het is half november en dat betekent dat de titels van de voorstellingen die te zien zijn in het Nationaal Theaterweekend 2024 onthuld worden. In De Tamboer en Het Podium zullen van 26 januari tot en met 28 januari Javier Guzman, Leo Blokhuis & Strange Brew, Tis hier geen hotel 2, The Bluebettes, Jasper van Veen en twee jeugdvoorstellingen te zien zijn. Het Nationaal Theaterweekend is bedoeld om publiek op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met theater.

Ook vindt er zaterdag 27 januari een previewavond plaats waar een voorproefje wordt gegeven van voorstellingen die vanaf februari te zien zijn. Op zondag 28 januari worden er als randprogramma drie rondleidingen in het theater verzorgd. Aanmelden hiervoor kan via www.detamboer.nl.

 Javier Guzman | vr 26 januari 2024 om 20:15 uur | De Tamboer

Over zijn nieuwe programma ‘Laatste Wissel’ heeft Javier zelf het volgende te zeggen: “Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.” Dat wordt ongetwijfeld interessant!

Leo Blokhuis & Strange Brew | vr 26 januari 2024 om 20:00 uur | De Tamboer

  1. Het jaar van de finale Nederland-Duitsland. Van Richard Nixons aftreden. Van ABBA’s Eurovisie winst met Waterloo. En het muzikale jaar van Jesus Christ Superstar, Robert Long, The Cats, David Bowie en Paul McCartney. Verhalen en vooral heel veel muziek van vijftig jaar geleden.

Tis hier geen hotel 2 | za 27 januari 2024 om 20:00 uur | De Tamboer

Een permanente staat van chaos. Lege verpakkingen in de koelkast. Hopeloos bankhangen. En heel veel smijten met deuren. Welkom in de wereld van (over)leven met een puber. Ellen, Hanneke en Dianne worden soms knettergek, maar kunnen vooral vaak heel hard om ze lachen. En zij om ons.

The Bluebettes | za 27 januari 2024 om 22:00 uur | De Tamboer

Als je al eens een concert van deze goedlachse dames hebt bijgewoond, dan weet je wat dat betekent: een show vol nostalgie, humor en aanstekelijke muziek om lekker op te swingen. Vrolijke country, opzwepende rock-‘n-roll en tijdloze soul. Trek die dansschoenen maar aan dus!

Let op: entree hier is 5 euro in plaats van 10 euro.

Jasper van der Veen | za 27 januari 2024 om 20:30 uur | Het Podium

Deze cabaretier wil graag zijn ongezouten mening geven. Actie ondernemen, iets veranderen. Maar aan de andere kant vult zijn brein zich met triviale kennis en nuancerende informatie. Daarom moet Jasper kiezen: alles kapot redeneren en tot niks komen óf het podium oplopen en gewoon gaan praten.

De Rode Sneakers (6+) | zo 28 januari 2024 om 14:00 uur | De Tamboer

Merel van Eldik en ‘Zandprinses’ Rosa van der Vijver nodigen je uit in dit unieke, muzikale sprookje. Een hartverwarmend verhaal vol betoverende liedjes en adembenemende zandtekeningen.

Alles leuk en aardig (2+) | zo 28 januari 2024 om 11:00 uur | De Tamboer

Stiekeme trucjes, elkaar uitdagen, grenzen verkennen. Het allerleukste is misschien wel iemand beetnemen die je liefhebt. Maar wat als iemand je grapje niet zo leuk vindt? Genoeg is genoeg. Deze vrolijke, aanstekelijke voorstelling gaat over vriendschap en is voor iedereen die van (on)gein houdt.

De kaartverkoop voor het Nationaal Theaterweekend is eerder dit jaar al gestart onder het mom van ‘een Blind Date boeken’. Voor meer informatie en kaarten: www.detamboer.nl/theaterweekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen