Zakelijk

Theater de Tamboer zoekt: Horeca helden

Ben jij klaar voor een betoverende nieuwe carrière als medewerker horeca in het theater?
Stel je voor: werken in een schitterend theater, omringd door de magie van LIVE. Bij De Tamboer zoeken we gepassioneerde mensen zoals jij!
Jaarlijks verzorgen Theater De Tamboer en Poppodium Het Podium meer dan 300 uiteenlopende evenementen. Dagelijks heten wij publiek voor uiteenlopende evenementen en (zakelijke) bijeenkomsten van harte welkom. Ons theater heeft de beschikking over twee technisch goed uitgeruste zalen met een capaciteit van respectievelijk 750 en 450 stoelen en diverse aangrenzende ruimtes. Ons poppodium beschikt over één zaal met een capaciteit voor 250 gasten. Bedrijven en organisaties weten ons te vinden als ideale locatie voor vergaderingen en evenementen. De Tamboer en Het Podium vormen samen Stichting Cultuurhuis Hoogeveen.
En daarom zoeken we nog collega’s die graag willen werken in ons fantastische horecateam!
In het theater ontvangen we overdag, ’s avonds en in de weekenden bezoekers voor theatervoorstellingen, festivals, educatievoorstellingen, congressen, vergaderingen en vele andere (zakelijke) evenementen. Je zorgt altijd voor een gastvrije ontvangst van onze gasten; of er nu een artiest, bezoeker of monteur binnenkomt.
Taakomschrijving
Als Medewerker Horeca ben je mede verantwoordelijk voor het functioneren van de horecaafdeling en het verlenen van een optimale dienstverlening aan onze gasten. Denk hierbij onder andere aan:
• Voorbereidende werkzaamheden uitvoeren, zoals uitgiftebuffetten klaarzetten en voorraad bijhouden en aanvullen;
• Bereiden en serveren van dranken en versnaperingen bij theatervoorstellingen, commerciële activiteiten en ook onze festivals;
• Verrichten van opruim- en schoonmaakwerkzaamheden van ruimtes, bar, meubilair, keuken, ter voorbereiding op de volgende activiteit;
• Betalingen; afrekenen met gasten, opmaak en afdracht van geld. Kennis & ervaring
Daarom vragen wij het volgende van jou:
• Een gastgerichte, representatieve houding;
• in bezit van diploma SVH en/of HACCP is een pré;
• minimaal één jaar aantoonbare horecaervaring;
• flexibele inzetbaarheid maar minimaal 20 uren per week (meer mag ook!).
Wat bieden wij jou?
Wij bieden verder een gezellige werksfeer in een prachtige, theatrale omgeving. Een spontane ontmoeting met een artiest is niet uitgesloten! Met je collega’s worden de verschillende dag-, avond- en weekenddiensten zo eerlijk mogelijk verdeeld, afhankelijk van de activiteiten natuurlijk. Geen dag is hetzelfde, geen activiteit is gelijk.
Lijkt deze functie je iets?
Als het antwoord hierop “ja” is, stuur dan je motivatiebrief en CV zo snel mogelijk naar vacature@detamboer.nl ter attentie van de heer P.B.J. Rebers. Ook bij vragen kun je contact opnemen via dit emailadres. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen