Thrianta verliest van ASVD

Thrianta speelde haar eerste uitwedstrijd van dit seizoen en mocht afreizen naar Dronten, waar er gespeeld werd tegen ASVD.
In de aanval begonnen: Wouter Neutel, Jonathan Verstegen, Desiree van der Hoop en Amber Leffers. In de verdediging begonnen: Maarten Stam, Nick Winkel, Kimberley van der Hoop en Rachel Doornbos. Thrianta scoorde de openingsgoal, maar daarna was het ASVD die de korf wist te raken en een gat wist te slaan. Thrianta herpakte zich aan het einde van de eerste helft en er werd gerust met een stand van 8-5. Thrianta begon goed aan de tweede helft en wist terug te komen tot 10-8. Daarna lukte het ASVD om verder uit te lopen en werd de eindstand 17-12.
Zaterdag 23 september staat de tweede thuiswedstrijd op het programma. Dit zal zijn tegen Rood-Wit om 15.30 uur.
Thrianta 1 kan al jullie support goed gebruiken en hopen jullie 23 september te zien.