Algemeen

12,5 Jaar dag ontmoeting in Wiekswal Elim

ELIM – Het is deze week 12,5 jaar geleden dat de dagontmoeting van de woensdag in seniorencomplex De Wiekswal van start is gegaan. Wekelijks zijn er in ‘De Huuskamer’ van dit complex twee dagontmoetingen van EVA (Elim Vitaal & Actief).
Deze worden gehouden op de woensdag en de donderdag. Eerst was er de woensdaggroep en toen deze te vol werd kwam de donderdaggroep.

Vandaag was het voor de deelnemers en de vrijwilligers van deze groep een klein feestje. Er was gebak en accordeonfestijn waarbij menig oud Nederlands liedje ten gehore werd gebracht. De ouderen zongen veelal uit volle borst mee met deze veelal bekende liedjes.

EVA wil met haar activiteiten er voor zorgen dat deze ouderen (zo lang mogelijk) in het dorp kunnen blijven wonen.

Het dorp zit in het hart, gedwongen verhuizen naar een zorginstelling buiten het dorp is voor geboren en getogen dorpelingen een flinke slag. Door activiteiten aan te bieden die bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van de ouderen willen wij ervoor zorgen dat ouderen lang(er) in Elim kunnen blijven wonen. Lees meer over EVA op: Stichting Eva op http://elimvitaalenactief.nl

Foto: Henk Boer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen