Voorverkoop Muziekweekend Pesse gaat voorspoedig

Pesse – De voorverkoop voor het Muziekweekend Pesse gaat al voorspoedig. De organisatie van het festival meld op de website dat de kaarten voor vrijdag al voor 86% zijn verkocht. Voor de zaterdag zijn inmiddels 76% van de kaartjes verkocht. Wil je nog kaarten scoren? Dan adviseert het muziekweekend hier niet te lang mee te wachten.

Wil je naar het Muziekweekend maar heb je geen zin om te rijden? Dan is er ook dit jaar weer de Muziekweekend Pesse busvervoer. Ook voor de menens met een Glaasje op kan je gebruik maken van het busvervoer. Trips & tickets bied reizen aan met opstapplaatsen in Zweeloo, Meppel, Steenwijk en Zwiggelte. Vanaf deze opstapplaatsen gaan de bussen via diverse routes naar het Muziekweekend. Kijk voor meer informatie op Busvervoer vrijdagavond  of op Busvervoer zaterdagavond.

Op het festival zijn dit jaar de volgende bands te zien. Floor Jansen, Antoon, Rondé, Dirty Daddies, Feuerengel, Bizzey, Queen must go on, The Bruceband, Claudia Jung, The Fortunate Sons, Waailappenteam, Dopebwoy, Esperando’s, Danny Blom, Cristiand en Q music the party.

Voor het eerst dit keer zal het festival niet uit één maar uit drie tenten bestaan. Dit houd in dat er nog meer feest is dan voorgaande jaren. Binnenkort zullen de eerste berichten over de bouw van de tenten weer op de Facebookpagina van Muziekweekend Pesse verschijnen. Wil je alle informatie van het Muziekweekend volgen dan kan je ook op deze pagina terecht.

Geef een reactie