Couple and other people, probably friends, in cinema watching a movie, it seems to be a funny movie
Amusement

Drenthe plat lekker lachen om Drentse humor

Vrijdag 3 Maart in De Tamboer Hoogeveen

Hoogeveen-Er is geweldig nieuws voor alle liefhebbers van de Drentse humor. Want op Vrijdagavond 3 Maart komt het gezelschap Drenthe Plat naar theater De Tamboer in Hoogeveen voor een oergezellig avondje Drentse humor op z`n best. Met een heerlijke nieuwe show schieten de vier Drentse cabaretiers dit seizoen wel heel erg in de roos en het publiek geniet dan ook met volle teugen van een onvergetelijke avond Drents cabaret waarin de gulle lach alle ruimte krijgt.

Er is dit voorjaar iets heel bijzonders aan de hand. Want Drenthe Plat viert in maart een bijzonder jubileum. Het is precies 45 jaar geleden dat Drenthe Plat voor het eerst van zich liet horen met de verschijning van hun allereerste LP. Het bleek een instant succes en sindsdien heeft het gezelschap niets verloren van de energie, de power en de magie die een bezoek aan een avondje Drenthe Plat zo de moeite waard maakt.
Want ook in het nieuwe seizoen is de echte, onvervalste Drentse humor het hoofdingrediënt, waarmee de cabaretiers in de weer gaan.

Prachtige anekdotes, doldwaze situaties en dolkomische typetjes wisselen elkaar af in een heerlijke mix van humor en gein, waar de lachspieren
zwaar op de proef worden gesteld. En natuurlijk sluit Drenthe Plat ook dit seizoen af met het succes duo Aaltje en Trijntje, twee al op leeftijd zijnde
hartsvriendinnen , die uit de school klappen over hun belevenissen in het Drenthe van vroeger en nu. Maar de Drenthe Plat cabaretiers houden het niet alleen bij de humor. Ook de aanstekelijke Drentse liedjes zijn bij deze kanjers in goede handen. Daarbij begeleiden de leden zichzelf op een keur van instrumenten.
Vrijdag 3 maart is het nieuwe theaterspektakel van Drenthe Plat te gast in Theater De Tamboer, Hoofdstraat 17, Hoogeveen, telefoon 0528 280190.
De entreekaarten voor deze heerlijk avond uit zijn nu al in voorverkoop verkrijgbaar bij de theaterkassa.

Voor meer informatie: http://www.drentheplat.com.

Geef een reactie