Singer-songwriter Festival was een fantastische avond

Hoogeveen – De Tamboer vierde zaterdagavond met veel mensen de heropening van het Theaterseizoen. Veel mensen kwamen weer voor het eerst terug in het theater na de lange lock-down waar in niet veel mogelijk was voor Theaters. 

De avond begon met een spetterend optreden van Lisa Ploeger.  Lisa is een upcoming talent in de Singer-songwriter wereld. Eind dit jaar word haar eerste album verwacht, van dit nieuwe album speelde ze zaterdag al drie nummers. Deze nummers werden door het publiek goed ontvangen. Het liedje over dromen zoekt ze nog steeds een goede titel voor, wie weet heeft het publiek haar hier bij geholpen.

Na Lisa kwam Ruben Annink in de Passage zaal hij is onder andere bekend van het televisie programma De beste zangers,  direct bij binnenkomst was al duidelijk dit wordt een mooi optreden. Alles klopte aan het optreden en er werd door het publiek veel gelachen en mee gedacht met de keuze van de liedjes. Ruben speelde met het publiek alsof hij al jaren optrad in het theater in Hoogeveen. Ruben wisselde emotionele momenten af met lachwekkende momenten en andersom, vooral met het nummer 100 volt over een ex krijgt hij de lachers op zijn hand, want wie heeft er nou nooit op de Facebookpagina van zijn of haar ex gekeken?

Na Ruben stroomde de zaal weer leeg om naar het Forum Foyer te gaan en neer te strijken op de ruim uitgestalde loungebanken. Je kon er als stel lekker tegen elkaar aan hangen om daar te genieten van de warme klanken van de uit Groningen afkomstige TAMAR. Als Tamar grip wil krijgen op haar leven, dan gebruikt ze daarvoor liedjes. Hierdoor komt ze dichter tot haar zelf en geniet ze meer van alles wat in het leven zit. Haar optreden werd met open armen ontvangen door het publiek en kon op een warm applaus rekenen.

De avond werd afgesloten door de band Mooneye uit België, de Vlaamse Singer-Songwriter Michiel Libbrecht maakt een mix van pop, rock en folk door elkaar en brengt een wervelende muzikale show ten gehore. Alle zintuigen staan aan als de band op de gitaren begint te spelen. Veel muziek van deze band is inmiddels op Spotify en andere muziek streamingsdiensten te vinden. Vooraf werd gevreesd voor het leeglopen van de zaal omdat de muziek behoorlijk wat harder was als in de andere optredens. Niks was minder waar iedereen genoot van de muziek en er werd zelfs een toegift gevraagd.

Lisa Ploeger
Lisa Ploeger

 

Ruben Annink

 

TAMAR

 

Mooneye

 

Wil je meer foto’s zien? Foto’s Singer-songwriter Festival Theater de Tamboer

Deel dit bericht!

Geef een antwoord