Laden Evenementen

Groot feest tijdens Koningsdag in de binnenstad van Hoogeveen

april 27 om 08:00 - 17:00

Zaterdag 27 april a.s. barst het Koningsfeest los in de binnenstad van Hoogeveen. Het belooft weer een grote happening te worden met een enorme braderie, kindervrijmarkt, vlooienmarkt, muziek, entertainment en heel veel gezelligheid.

Kindervrijmarkt
Om 08:00 uur ‘smorgens start de kindervrijmarkt aan de Schutstraat. Dit is elk jaar weer een groot succes. De Schutstraat wordt op Koningsdag afgesloten voor verkeer van de Reviusweg tot aan de ovonde Schutstraat-Alteveerstraat-Het Haagje. Verkeer van buiten Hoogeveen wordt omgeleid.

Braderie en vlooienmarkt
Met maar liefst 185 kramen is de Koningsdagbraderie in het stadscentrum enorm uitgebreid. Dit jaar biedt ook de van Echtenstraat plaats aan tal van standhouders/kramen. Op Hoofdstraat-zuid zijn geen kramen gepland i.v.m. de renovatiewerkzaamheden. Op Hoofdstraat-Noord vind je de vlooienmarkt.

Entertainment en live-muziek
Diverse artiesten en straatmuzikanten zorgen voor een feestelijke sfeer. Noah Sipma, Hans van Dongen, Just2Mention, Herbie Blues, Mr. Beatz, Ilone & Erwin en de Flageolettes bieden een zeer gevarieerd programma. Maya de Bij is natuurlijk ook van de partij.

Programma van 08:00-17:00 uur
Het programma duurt de hele dag en alle winkels zijn open. Met een beetje geluk loopt de temperatuur eind van de week behoorlijk op, dus een mooi moment om ook even een terrasje te pakken. Samen maken wij er één groot oranjefeest van!

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
april 27
Tijd:
08:00 - 17:00