Een nieuwe rubriek: Campingculinair

Vakantie – RegionieuwsHoogeveen gaat beginnen met een nieuwe rubriek. Campingculinair. Aangezien binnenkort de vakanties in het noorden beginnen lijkt het ons handig om u op deze manier te voorzien van heerlijke recepten. En dat geldt natuurlijk ook wel een beetje voor onszelf!

Op de camping is het eten bereiden natuurlijk altijd een beetje behelpen. Het is niet zo comfortabel als in de eigen keuken thuis. Sommige kampeerders hebben een gasstel met 3 pitten en sommigen zelfs maar 2. En er zijn ook kampeerders die alles op de skottelbraai of de barbeque doen. En wat gaan we eten? Nemen we van alles mee van huis of gaan we naar de Supermarché?

Daarom zijn wij van RegionieuwsHoogeveen op zoek en nieuwsgierig naar campingrecepten en tips. Deze recepten gaan we plaatsen op onze website, zodat u ze ook tijdens uw vakantie gemakkelijk kunt lezen.

Hoe werkt het? Beschrijf in het kort wat de ingredienten zijn, hoeveel er nodig is, voor hoeveel personen en hoe lang het moet koken e.d. Dus gewoon een recept. Culinaire hoogstandjes of gewoon eenvoudige pannenkoeken, alles is welkom.

Stuur uw recept met als onderwerp “koken op de camping” naar redactie@regionieuwshoogeveen.nl. En indien mogelijk een liggende (landscape) foto erbij.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord