Tim Knol & Tangarine delen affiche tuinconcert (bijna uitverkocht)

Hoogeveen – Tim Knol en Tangarine geven zaterdag 12 september een tuinconcert in de Beeldentuin van De Tamboer. Het Podium en De Tamboer organiseren samen een reeks tuinconcerten in de tuin van het theater. Het eerste concert op 11 september van CCR tributeband Fortunate Sons is al uitverkocht. Ook het concert van Tim en Tangarine is bijna uitverkocht, er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Kaarten voor de tuinconcerten zijn te bestellen op www.hetpodium.nl.

Het Buiten Podium op 12 september

 

Tim Knol: In 2010 werden alle jongensdromen van Tim Knol waarheid: spelen op grote podia, ontmoetingen met muzikale helden en het kunnen leven van muziek. Tim bewandelde drie albums lang het grillige rock ’n’ roll pad. Daarna besloot hij te doen waar hij zich goed bij voelde. Het resultaat? Diverse Lost & Found theaterconcerten waarin niet alleen zijn muziek, maar ook zijn bijzondere verzamelingen fotocamera’s, platen en verhalen centraal stonden. Garagepopband The Miseries als uitlaatklep voor lekkere punk-energie. Tim Knol & the Blue grass boogiemen om zijn liefde voor country en bluegrass te uiten. De Wandelclub, zijn antwoord op de coronacrisis, waarin wandelen door de natuur en genieten van livemuziek samen komen. Tim Knol komt nu naar Hoogeveen voor een akoestische set in de tuin.

 

 

Tangarine: Tweelingbroers Sander en Arnout van Tangarine zijn ook geen onbekende in Hoogeveen.

De mannen uit Assen vormen het bewijs dat broers de beste harmonievocalen kunnen voortbrengen. Tangarine werd in 2013 een landelijk fenomeen toen ze huisband werden van DWDD. Daarna volgden vele succesvolle tournees in poppodia en theaters. Ook werken ze regelmatig samen met de Amerikaanse band Calexico. Tangarine nam de laatste platen op in Tucson, Arizona.

Sander en Arnout stonden al eerder op het Singer-songwriter Festival in De Tamboer, waar ze zelfs enkele liedjes samen met Tim Knol speelden. Misschien zit er tijdens het tuinconcert ook wel een samenwerking in.

Het Buiten Podium

Vanaf vrijdag 11 september organiseert het poppodium in samenwerking met De Tamboer onder de noemer Het Buiten Podium een maand lang ieder weekend tuinconcerten in de Beeldentuin van het theater. Naast Tim Knol en Tangarine staan Fortunate Sons, The Hillbilly Moonshiners, Massada, Gonnie en Gijsje, Jack Poels van Rowwen Hèze, The Bluebettes, Def Americans en Erwin Java, Sean Webster en Tollak Ollestad op het programma.

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord