Amusement

Assepoester is haar muiltjes verloren

Hoogeveen – Zondag 7 oktober is de landelijke theaterpremière van het familiesprookje Assepoester (6+) in Theater De Tamboer. Maar Assepoester is onderweg haar Glazen Muiltjes verloren! Zelfs meer dan eentje! Ze zijn terecht gekomen bij verschillende winkeliers en ondernemers in het centrum van Hoogeveen. Assepoester vraagt daarom de hulp van kinderen in Hoogeveen om alle schoentjes terug te vinden.

Wie vindt de Glazen Muiltjes en verzamelt alle stempels?

In het centrum van Hoogeveen kunnen kinderen op zoek in winkels, cafés, kappers en andere ondernemingen. Aan de Assepoester-poster op het raam is te herkennen welke ondernemers en winkeliers meedoen aan de actie. Zie je de poster hangen? Dan bestaat de kans dat het Glazen Muiltje binnen te vinden is! Voor ieder gevonden Muiltje krijgen kinderen een stempel. Bij elke deelnemende winkel liggen stempelkaarten, waarop alle stempels kunnen worden verzameld. Wie een volle stempelkaart heeft, kan deze inleveren bij Theater De Tamboer en maakt kans op één van de prijzen.

VIP-kaarten

Onder alle volle stempelkaarten worden 3×2 vrijkaarten verloot voor de première. Daarnaast is er nog een hoofdprijs: 4 VIP-kaarten voor de première. De winnaar is niet alleen bij de première aanwezig, maar krijgt ook een speciale ontvangst met iets lekkers!

De actie loopt tot woensdag 3 oktober.

Het verhaal

De vader van Assepoester vertrekt op een lange reis naar het buitenland, waardoor Assepoester achterblijft met haar stiefmoeder en stiefzus. De twee zijn niet bepaald aardig voor haar en laten haar allerlei smerige klusjes in huis doen. Als er een uitnodiging komt voor een feest in het paleis, mag de arme Assepoester niet mee. Dan verschijnt er een fee, die Assepoester toch de kans geeft om naar het bal te gaan. Maar de fee is wel wat onhandig. Maar natuurlijk loopt dit romantische sprookje voor Assepoester fantastisch af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen