Karel Loohuis doet dringende oproep aan jongeren

Hoogeveen – Karel Loohuis heeft woensdag voor de Tas in het centrum van Hoogeveen een dringende video oproep gedaan aan alle jongeren van de Gemeente Hoogeveen en daar ver buiten. Het is onacceptabel dat jongeren nog steeds samen komen en zelfs Corona feestjes geven, aldus de Burgemeester. 

Kerkdeuren moeten ook op slot

Hij roept de jongeren dringend op om thuis te blijven, lekker te gamen of een film te gaan kijken. Het is niet zo leuk als in de bioscoop en daarna samen uit te gaan, maar het is helaas niet anders. Samen moeten we het Corona virus overwinnen. Want je wilt toch niet je vader, moeder of oma besmetten of een geliefde die bijvoorbeeld al leid aan astma? Zelf hoef je niet ziek te worden, maar je kan er wel een ander door besmetten.

Bekijk de hele video hieronder en doe er wat mee.

Kerken moeten sluiten

Afgelopen weekeinde waren er nog enkele kerken (3) nog open voor publiek maar de gemeente heeft aan de kerkbesturen laten weten dat dit, ondanks de genomen maatregelen, niet langer is toegestaan. Bijeenkomsten, ook die in een kerk, zijn niet langer toegestaan!
Deel dit bericht!

Een gedachte over “Karel Loohuis doet dringende oproep aan jongeren

  • 5. april 2020 om 02:26
    Permalink

    Het is een schande dat Hoogeveen de markten nog niet gesloten heeft. Iedereen moet thuis blijven, en op de markt zie ik iedereen naast elkaar zeuren of het niet goedkoper kan. Ook die oudjes met rollators schuiven langzaam over de markt. Vind U het gek dat die besmet raken? Ook hierin is Hoogeveen weer super laks, sluit die markten, u heeft dadelijk doden op uw geweten, schande!!!!

Geef een reactie