Circus in de zorg strijkt neer in Hoogeveen

Hoogeveen – Op Nationale Ouderen Dag, 4 oktober 2019 organiseert Stichting Actief Samenleven onder de naam Circus in de Zorg een drietal circusvoorstellingen in samenwerking met Circus Alexander.

De productie Circus in de Zorg zou je het best kunnen omschrijven als een verzorgd, lief en intiem circusproject. Klein maar ijzersterk. De voorstelling zelf is speciaal gericht op ouderen. Met mooie herkenbare muziek, bijzondere acts en prachtig verzorgde kostuums. De nostalgische sfeer en de bijzondere mix van circus, theater en muziek doen herinneringen van vroeger herleven. Rondom de blauw-gele tent staan verzorgde wagens, sfeervolle decoraties en natuurlijk worden de gasten ontvangen door vriendelijke medewerkers van het circus en vrijwilligers van Stichting Actief Samenleven.

Waar ?

Op 4 oktober 2019 staat de 16 meter grote tent op de Markt in Hoogeveen.

Voor wie ?

Cliënten van thuiszorgorganisaties, bewoners van zorginstellingen, woonprojecten, verpleeghuizen en eenzame en/of kwetsbare ouderen uit de wijken die nog zelfstandig woonachtig zijn, worden allemaal van harte welkom geheten om zich aan te melden voor één van de twee middagvoorstellingen.

Hoe laat ?

In de middag zijn er om 13.30 en 15.30 voorstellingen. De ochtendvoorstelling is gereserveerd voor deelnemers van de Zonnebloem, Humanitas en ouderengroepen van Stichting Welzijnswerk Hoogeveen.

Vervoer dient u zelf te regelen. Mocht dit niet lukken, neem dan contact op met Stichting Actief Samenleven, telefoon 0528-711304. foto: Circus in de zorg

Deel dit bericht!

Geef een antwoord