Discussie en informatieavond Bethesda met Henk van Gerven

Hoogeveen. Vrijdagavond 25 mei belegt de SP een bijeenkomst rond de toekomst van Bethesda. Daarbij zijn SP kamerlid Henk van Gerven, die zich bezig houdt met de ziekenhuiszorg en SP fractievoorzitter Jutta van den Oord aanwezig. Henk van Gerven is SP woordvoerder ziekenhuiszorg. De SP nodigt iedereen uit voor deze bijeenkomst, speciaal natuurlijk ook mensen werkzaam in de zorg.

Afgelopen week liet de directie van Treant weten verloskunde in Hoogeveen te sluiten. Het ziekenhuis kreeg daardoor opnieuw een klap te verduren. Verloskundigen lieten weten niet in te kunnen stemmen met dit besluit. Hoogeveners hielden een demonstratie en startten een petitie. Naar de mening van de SP ligt de bal nu bij de politiek om Treant tot een ander besluit te brengen, bij het personeel om het bestuur duidelijk te maken dat het bestuur op de verkeerde weg zit en ook bij alle Hoogeveners om de druk op de ketel te houden.
Bethesda moet volwaardig blijven. De zorg in Drenthe moet gegarandeerd zijn. De vraag is daarbij hoe dat het beste kan gebeuren.

De SP nodigt iedereen uit vrijdagavond 25 mei aanwezig te zijn bij deze informatie en discussieavond. Aanvang 19.30 uur. Inloop vanaf 19.15 uur. De bijeenkomst vindt plaats in de Vredehorst, Zuidwoldigerweg 32.

Deel dit bericht!

Een gedachte over “Discussie en informatieavond Bethesda met Henk van Gerven

  • 21 mei 2018 om 17:02
    Permalink

    Beste Henk
    Ik wens je veel succes Ik heb voor mezelf besloten geen boodschappen meer te doen in de winkel Treant ik ga naar een andere winkel waar je wel serieus genomen wordt.
    Douwe

Geef een antwoord