Noordscheschut maakt zich op voor tweede deel feestweek

Noordscheschut – Over het weer is niks te klagen en dat zelfde is eigenlijk precies zo voor de gezelligheid en deelname aan de de vele activiteiten die in de feestweek van Noordscheschut worden ontplooid. Voor de kinderen heeft werkgroep 4 kids allerlei spellen bedacht. Een er van was woensdagmorgen de spellen zeskamp.

De feestweek is maandag gestart en zal nog tot en met zaterdagavond duren. Naast het sportieve en competitiegebeuren barst vanaf donderdagavond het muzikale geweld los.

QMusic the Party gaat los in Noordscheschut

 update QMusic the Party: uitverkocht er zijn geen kaarten meer te verkrijgen. Ook niet aan de kassa

Donderdag 22 augustus  

4 uur non-stop genieten van de beste hits van toen en nu. Inclusief het Foute Uur!! Lekker feesten, dansen en zingen op de muziek met de DJ’s van Qmusic. Begin maar vast met je warming-up want 4 uur lang los gaan is niet niks, het lijkt wel topsport!

Hollandsche avond met medewerking van Willie Oosterhuis

vrijdag 23 augustus

Ook een hoogtepunt in de feestweek is de Hollandsche avond met medewerking van Willie Oosterhuis op vrijdagavond. Op het podium verschijnt de crème la crème van de Hollandsche bodem waaronder Chris de Roo, Daniël Oostra en Peter Loree bekend van het Feestteam. Kaartverkoop voor donderdag, vrijdag en zaterdag is hier 

THE DIRTY DADDIES

zaterdag 24 augustus

Met meer dan 500 shows in de benen is de kans dat je nog nooit van The Dirty Daddies gehoord hebt klein. Zeer klein. De eerste en enige coverband ooit die op eigen kracht twee keer AFAS Live uitverkocht heeft, was al te zien bij RTL Late Night, NOS op 3 en BNN en sloten festivals als Zwarte Cross, Paaspop en Concert At Sea af.

Het zinderende zevental raast al ruim 6 jaar loeihard door de feesttenten, festivals en clubs en zorgt overal voor een feest-explosie die zijn gelijke niet kent. 120 hits in 120 minuten worden met ongeëvenaard enthousiasme op je afgevuurd. Tel daarbij een arsenaal aan special effects op waar je de oorlog mee kan winnen en je weet genoeg: zoek dekking en Let’s Get Dirty! Kaarten via feestweeknoordscheschut.nl

Fotoalbums van de feestweek zijn te zien op Schutse Bengel

foto: Schonewillefotografie

Deel dit bericht!

Geef een antwoord