Peter Koekoek nieuwe fractievoorzitter CDA Hoogeveen

In een extra fractievergadering heeft de fractie van CDA Hoogeveen op woensdag 16 mei Peter Koekoek gekozen als nieuwe voorzitter.

Peter Koekoek (30) is geboren en getogen in de gemeente Hoogeveen en is sinds acht jaar lid van de Hoogeveense CDA-fractie. In het dagelijks leven is hij politiek adviseur van verschillende gemeenten en provincies. De afgelopen jaren hield Koekoek zich onder andere bezig met ruimtelijke ordening en de lobby voor de A Drenthe-Twente, de snelweg van Hoogeveen naar Twente. Ook zette hij zich in voor vernieuwing in de politiek. Koekoek: ‘In de politiek moet het niet gaan om politieke spelletjes of regeltjes, maar om de echte zorgen en ideeën van mensen’.

Koekoek is vereerd met zijn benoeming en heeft zin in de komende jaren. De ambitie voor deze raadsperiode: ‘Het CDA is een sterke partij in de gemeente Hoogeveen met een groot netwerk; dat netwerk willen we versterken, uitbreiden en beter inzetten om mensen te betrekken bij de politiek. Het CDA is ook een partij met een goed verhaal, dat willen we meer en duidelijker vertellen.’

Kamiel Bertels wordt de nieuwe secretaris en Bert Otten neemt de rol van penningmeester op zich voor CDA Hoogeveen. Bert Otten wordt daarnaast ook de vicefractievoorzitter.

Deel dit bericht!

Een gedachte over “Peter Koekoek nieuwe fractievoorzitter CDA Hoogeveen

Geef een antwoord