Sport

Open toernooi Hollandscheveldse Tennisclub

Hollandscheveld- De voorjaarscompetitie is weer bijna ten einde maar rustig achterover zitten is niet aan de orde! Op 9 juni start het open toernooi van de Hollandscheveldse Tennisclub weer. In het weekend van 9 juni staan de eerste partijen al op de baan.

Met ongeveer 100 deelnemers uit heel Drenthe en zelfs daarbuiten, is het toernooi jaarlijks goed bezocht. Er wordt in allerlei categorieën getennist en zowel op als langs de banen is het een gezellige drukte. De tennisclub in Hollandscheveld staat namelijk al jaren garant voor het gezelligste toernooi in de wijde omtrek. Want naast het hoogstaand tennis is er gedurende het finaleweekend (16 en 17 juni) ook van alles te beleven.
Zo staat er op zaterdag en zondag een groot springkussen voor de kinderen, is er een verloting met geweldige prijzen en wordt er gebarbecued.
Dus al met al een gezellig, sportief toernooi voor jong en oud wat zeker een bezoekje waard is maar je kunt natuurlijk ook zelf meedoen! Inschrijven kan via toernooi.nl en elke tennisser kan mee doen op zijn of haar eigen niveau, van beginnend tot gevorderd.
Kom gerust eens kijken op Tennispark De Boshoek (achter de sporthal). Misschien word je enthousiast bij al die sportiviteit, dan is het mogelijk om zomerlid te worden bij een gezellige club mensen. Kosten daarvoor zijn € 50,- waarvoor je 3 maanden lang onbeperkt mag tennissen. Misschien iets voor voetballers of korfballers die zomerstop hebben. Meer informatie is te vinden op www.hveldtennis.nl Indien u zich voor het zomer tennis wilt aanmelden dan kunt u zich aanmelden via de website of info@hveldtennis.nl

Geef een reactie