Deelnemerslijst Vaartslag voorronde 1 compleet

Hoogeveen – Op zaterdag 11 mei vindt de eerste voorronde van Vaartslag – The Cover & DJ Edition plaats in Het Podium. De uiteindelijke winnaars treden op tijdens het uitverkochte Stadsfestival Hoogeveen op zaterdag 6 juli 2024. Een unieke kans om het podium te delen met grote namen en nieuw publiek te bereiken.

De complete line-up deze avond ziet er als volgt uit:

Kaydee And The Goodfornothing Boys

Deze energieke band brengt bekende nummers op een geheel nieuwe manier, met een unieke mix van elektronische drums, elektrische gitaar, basgitaar, synthesizer en krachtige tweestemmige zang.

Road Trip Coverband

De rockers van Road Trip Coverband delen niet alleen een passie voor classic rock, maar ook voor motorrijden. Road Trip speelt covers van classic rocksongs en geeft popsongs van weleer een stevig randje.

BroodGewoon

Dit is dé Herman Brood coverband met een HB-gehalte van 100%. Deze groep ‘jonge’ vijftigers komt uit de buurt van Zwolle, de geboortestad van Herman Brood zelf.

Dj Nigel

Op slechts 14-jarige leeftijd heeft hij al drie jaar ervaring in de muziekwereld. Sinds zijn 11e is hij bezig met DJ’en en heeft hij al op talloze feestjes gedraaid.

Dj Rne

Als allround open format DJ heeft DJ Rne samengewerkt met enkele grote namen in de industrie, waaronder DJ Cuvkie, Chris Deluxe, Freddy Moreira en The Partyanimals.

Nicolaï Nicolaï, een bekend gezicht in de Techhouse/Hard en industrial techno scene, brengt een unieke mix van elektronische beats en industriële klanken

Meer informatie en kaarten: https://hetpodium.nl/agenda/vaartslag-voorronde-1-2024