Zakelijk

Zinka voor duurzame bescherming bouwt aan de toekomst in nieuw te bouwen pand

Hoogeveen – Zinka, voor duurzame bescherming is een webshop welke in april 2014 is gestart met de verkoop van bouw- en houtbeschermingsproducten aan professionals en particulieren via de webshop aan de Stephensonstraat in Hoogeveen.

In mei 2016 is Zinka tevens gestart met een afhaalpunt. Inmiddels is het afhaalpunt uitgegroeid tot serieuze winkel waar kleurstalen van verschillende producten te bekijken zijn. Ook zijn er kleuren-mengmachines geplaatst zodat , wanneer een kleur niet standaard is, direct de gewenste kleur kunnen produceren.

Het pand aan de Stephensonstraat is inmiddels te klein geworden. Door symbolisch, de eerste paal te slaan, is het startsein gegeven voor de bouw van het nieuwe bedrijfspand aan de Zeppelinstraat in Hoogeveen.

Medio augustus is de oplevering van de loods gepland. In eerste instantie wordt de loods gebruikt als extra opslag locatie. Later, voorjaar 2022, zijn ook de kantoren gereed en zal het voltallige team verhuizen naar de Zeppelinstraat.

Zinka, voor duurzame bescherming

Alle producten die Zinka, voor duurzame bescherming levert zijn ontwikkeld en geproduceerd bij Remmers Bouwchemie. Remmers Bouwchemie is een Duitse firma en heeft zich in ruim 50 jaren ontwikkeld van een klein bedrijf in olie, verven, mortel- en betonhulpstoffen tot een krachtige, onafhankelijke onderneming in bouw- en houtbeschermingsproducten. De grondgedachte van de oprichter en ondernemer Bernhard Remmers past dan ook uitstekend bij die van Zinka, voor duurzame bescherming.

Oude bouwwerken behouden en nieuwe voor de toekomst beschermen

De webshop Zinka.nl geeft zowel particuliere als zakelijke klanten de mogelijkheid om producten eenvoudig en betrouwbaar via internet te bestellen. U bent dan verzekerd van een snelle en zorgvuldige levering.

Buitenbeits – Lazuur

Voor het kopen van oa buitenbeits bent u aan het juiste adres. Buitenbeits is er in veel soorten en kleuren. Bij Zinka, voor duurzame bescherming zijn we er trots op dat alle soorten en kleuren Remmers buitenbeits, als enigste in Nederland, uit voorraad kunnen leveren.

Remmers HK Lazuur buitenbeits en Remmers Houtbeschermingscréme buitenbeits zijn uniek, omdat ze als enige buitenbeits – Lazuur niet alleen verfraaien maar uw hout ook 6-voudig beschermen.

Gevel impregneren

Ook biedt Zinka, voor duurzame bescherming een ruim assortiment impregneermiddelen aan voor baksteen, kalkzandsteen, natuurstenen tegels enz. Door gevel impregneren wordt de capillaire wateropname van water en vocht nagenoeg tot nul gereduceerd.

Benieuwd wat Zinka voor u kan doen? Kijk HIER dan voor meer informatie

De eerste paal gaat symbolisch de grond in aan de Zeppelinstraat in Hoogeveen ©Foto: Martin Schonewille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen