Jeffrey-Jan-Stefanie
Zakelijk

Mulderij en Partners bestaat 60 jaar, start voor een nieuw tijdperk

Een nieuw tijdperk begint bij Mulderij & Partners en M&P Audit Hoogeveen

In 1991 treedt Jan Mulderij jr. in dienst bij het bedrijf dat zijn vader in 1964 oprichtte. In 2024 neemt Jan na ruim 30 jaar, vlak nadat hij 60 werd én het bedrijf 60 jaar bestaat, afstand door het grootste deel van zijn aandelen over te dragen aan zijn opvolger Jeffrey Zomer (39). Jan Mulderij: “Het bedrijf is in goede handen bij Jeffrey. We hebben 22 jaar lang samengewerkt. Het is tijd het stokje over te dragen en dat doe ik met alle vertrouwen. Daarnaast zal ik mij blijven inzetten voor het kantoor en de klanten.”

Eventjes verderop, in het kantoor van de controletak van Mulderij & Partners, M&P Audit staat de tijd ook niet stil. Deze dochteronderneming neemt alle controlerende taken onder haar hoede. M&P Audit is in 2011 opgericht om ook de groter wordende klanten van Mulderij & Partners te kunnen blijven bedienen.

Wisseling van de wacht

Door de groei van beide bedrijven werd het tijd om de organisatiestructuur onder de loep te nemen. Jan Mulderij deed een stapje terug en droeg het stokje over aan Jeffrey Zomer. Als nieuwe directeur van een bedrijf met bijna 50 medewerkers, is je agenda snel gevuld. Trouwe kracht en manager van M&P Audit  Stefanie Bijl (42) was al enkele jaren werkzaam bij M&P Audit. Toen haar de vraag werd gesteld om de functie als directeur over te nemen, hoefde ze niet lang na te denken. Stefanie: “Dit geeft mij de kans om een grotere bijdrage te leveren aan de strategische visie van ons bedrijf. De samenwerking met het team blijft zoals het was. Dit ervaren wij allen als heel prettig. Ik geloof erin dat ieder zijn of haar eigen talenten bezit en juist deze moet kunnen inzetten. Dit bepaalt voor een groot deel je werkgeluk. In ons team worden alle specialismen vertegenwoordigd en versterken wij elkaar op die manier. Ik ben heel trots op onze manier van werken. We hebben een hecht team gevormd en groeien flink.”

En nu door…

Een nieuw tijdperk is aangebroken, zonder aardverschuiving. De tevredenheid onder medewerkers bij Mulderij & Partners en M&P Audit is hoog. Daarnaast zal er op het gebied van de dienstverlening weinig veranderen en willen de bedrijven voortborduren op daar waar ze sterk in zijn: dichtbij de klant staan en betrokken zijn. Jeffrey: “Het succes van een organisatie is voor een groot deel afhankelijk van het personeel. Ik ben heel trots op de teams die er nu staan. Er heerst een prettige sfeer, we ondernemen veel met elkaar en werken hard aan ons bedrijf. Daarnaast ben ik erg trots op de klantenportefeuille die wij met elkaar bedienen en hebben opgebouwd. We bedienen grote klanten, waarvoor we ook accountantscontrole verrichten, maar ook de kleinere klant kan bij ons terecht. En alles wat daar tussenin zit. Uitgangspunt is en blijft dat we de klant zoveel mogelijk laten ondernemen, dat is waar zij goed in zijn. Wij zijn de sparringpartner en ontzorgen de klant op hr, financieel en fiscaal gebied. Ik ga er alles aan doen wat binnen mijn macht ligt om dit in stand te houden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen