Sport

Thomas Reinders ook volgend seizoen bij Hoogeveen

HOOGEVEEN – Thomas Reinders zal ook volgend seizoen de clubkleuren van hoofdklasser Hoogeveen verdedigen. Voor de 22-jarige middenvelder, die al 162 officiële wedstrijden voor Hoogeveen speelde, bestond de nodige belangstelling. Uiteindelijk heeft hij echter besloten te blijven bij de ploeg van trainer Nico Haak. Datzelfde geldt ook voor Joost Screever.

Het zou zo maar ook het laatste seizoen voor Reinders kunnen zijn. “Als het goed is rond ik dit jaar mijn opleiding International Business & Management af. Dit is vooral gericht op wat grotere, internationale bedrijven die vaak in het midden of het westen van het land zijn gevestigd. Een dergelijke baan lijkt mij een fantastische uitdaging. Of ik daar dan ook ga wonen is nog niet helemaal zeker, maar die kans is wel aanwezig. Daarnaast moet ik dan sowieso kijken of alles goed te combineren is.”

Screever

Ook Joost Screever blijft langer bij Hoogeveen. De 23-jarige middenvelder is bezig aan zijn tweede seizoen bij Hoogeveen en speelde eerder voor HSC’21. Screever miste vorig seizoen door blessures veel wedstrijd en ook dit seizoen kende hij een valse start. Vlak voordat de competitie werd stilgelegd, kon hij echter toch zijn waarde bewijzen voor Hoogeveen en scoorde hij veelvuldig.

 

Selectie Hoogeveen 2021-2022

Blijft: Thomas Reinders, Joost Screever, Serkan Akbas, Dami Gerding, Emil Bijlsma, Kjelt Engbers, Louis Vijfhuizen, Tom Heerkes, Menno Heerkes, Noah Schuurman, Jim Veltmaat en Levon van Dijk

Nieuw: Stefan Pattipeilohy (Hoogeveen JO19), Maxim Muusse (HHC Hardenberg)

Vertrekt: Twan Berends (onbekend), Martijn Dremnt (Heiligerlee)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen