Algemeen

24 uur lang fietsen voor Groot Verzet tegen kanker

Wij, Julian, Denice en Geralda gaan in september in het kader van Groot Verzet tegen Kanker de Mont Ventoux beklimmen. Op 5 september wandelend en op 6 september gaan Denice en Julian ook fietsend de berg op.

Om hier aandacht voor te vragen zijn wij op zoek naar sponsoren maar doen ook diverse acties. Zo gaan wij op 10 en 11 mei van 16:00-16:00 24 uur lang fietsen om op die manier aandacht te vragen voor Groot Verzet tegen kanker.

Van al het sponsorgeld dat wij ophalen gaat 50% van de opbrengst naar lokaal doel Toon HermansHuis Drenthe en 50% naar KWF voor onderzoeken naar hersentumoren bij kinderen en Een databank als bron voor onderzoek naar erfelijke kanker.

Gedurende die 24 uur zal er constant een fiets in beweging zijn, wij zullen elkaar aflossen om dit te realiseren.Dit betekent dat we gemiddeld 8 uur zullen moeten fietsen. Het eerste kwartier en laatste kwartier zullen wij gezamenlijk fietsen.

Omdat wij natuurlijk hopen op bezoekers die ons door de 24 uur willen helpen en onze actie steunen, willen wij hier graag aandacht voor vragen.

Tijdens deze 24 uur is het mogelijk om een donatie te deponeren in de daarvoor bestemde bus. Tevens is er de mogelijkheid om lootjes te kopen waarbij men kans maakt op leuke prijzen.

www.grootverzettegenkanker.nl/fundraisers/geralda-wulff-booij

Aankomende evenementen