Sport

‘Samen Sterk’-shirtactie voor HZVV

HOOGEVEEN – In deze bijzondere tijd moeten ook sportverenigingen, door het mislopen van een groot deel van hun inkomsten, alle zeilen bijzetten. Ook voetbalvereniging HZVV heeft al diverse maatregelen genomen om doorlopende kosten tot een minimum te beperken. Daarom bedacht de businessclub HZVV Onderneemt samen met sponsor Intersport Jan Bols een actie met shirts met de opdruk ‘Samen Sterk’.

Jochem van de Weg (bestuur HZVV Onderneemt): “Samen Sterk is een motto dat ook ver voor de corona-crisis al veel werd gebruikt binnen onze vereniging en die juist in deze tijd een extra lading heeft gekregen. Met deze actie kunnen we ook in een voetballoze tijd de club steunen”. Het logo op het shirt werd ontworpen door HZVV’er Nico Eshuis.

“Toen de vraag vanuit de businessclub kwam waren wij gelijk erg enthousiast. Juist in deze tijden, waarin iedereen wordt geraakt, moeten we de krachten bundelen. Dit is ook waar wij voor willen staan in een samenwerking, meer dan alleen een leverancier. Op deze manier kunnen we de vereniging iets bieden waardoor er toch nog inkomsten worden gegenereerd”, aldus Peter Kalkman van Intersport Jan Bols.

De shirts zijn verkrijgbaar via HZVV.nl en kosten 15 euro per stuk. De shirts kunnen tot maandag 11 mei worden besteld en worden door de eigen leden en vrijwilligers bezorgd (binnen de gemeente Hoogeveen).

FOTO: HZVV 1 speler Yannick Manusiwa in het ‘Samen Sterk’-shirt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen