Algemeen

Op Koningsdag is de binnenstad van Hoogeveen geopend

Hoogeveen – Tijdens Koningsdag is de binnenstad van Hoogeveen geopend van 12.00-17.00u voor een boodschap, veel winkels die etenswaren verkopen zijn ook al in de ochtend geopend. De 30 meter brede Hoofdstraat van Hoogeveen biedt voldoende ruimte om comfortabel je boodschap te doen én voldoende afstand te houden.
De horeca bereidt jouw favoriete gerecht met liefde, maar wel om THUIS van te genieten. Je haalt het af of laat het bezorgen.
Of je nu op zoek bent naar die fijne voorjaarssneakers, lekkere vrije tijdskleding omdat de kantoorkleding nog wel even in de kast kan blijven, nieuw ondergoed of naar iemand die de barst in je telefoonscherm kan repareren, de Hoogeveense winkels staan voor je klaar. Klaar om met je mee te denken, je te adviseren en je te helpen. Ze kennen hun producten en klanten goed, en weten daarom wat bij jouw wensen past. Misschien geven ze je zelfs net die goede suggestie, waarvan je zelf nog niet wist dat je die zocht! Tijdens openingstijden kun je –als je geen gezondheidsklachten hebt- zelf rondsnuffelen in de winkel.
Vanzelfsprekend hanteren de ondernemers de richtlijnen van het RIVM, u toch ook?
– houd minimaal 1,5 meter afstand
– betaal bij voorkeur contactloos met uw pin
– blijf niet langer dan nodig
Kom je toch liever niet naar de stad? Ga dan personal shoppen op afstand. Je geeft je wensen door en je krijgt foto’s of filmpjes. Niet helemaal wat je in gedachten had? De medewerkers zoeken graag nog even voor je door! Als je precies weet wat je wilt kun je natuurlijk ook in de webshop van de lokale ondernemer bestellen. Bestellingen kunnen veelal afgehaald, verzonden of bezorgd worden.
Steek de lokale ondernemers een hart onder de riem, maak gebruik van hun advies en koop –júist nu- bij hen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen