Meiden van Eugenia in actie tijdens de toestelfinale in Vries

Afgelopen zaterdag kwamen de meiden van Eugenia in actie tijdens de toestelfinale in Vries. 

In de eerste wedstrijd mochten Bo en Djoeke laten zien wat ze konden. Bo kwam in actie op sprong en brug. Na 2 mooie sprongen en een prachtige brugoefening, mocht Bo tevreden naar huis gaan met een 7e en 9e plek. Djoeke kwam voor balk, een onderdeel wat ze altijd goed beheerst en netjes uitvoert. Zo ook vandaag weer en haalde daarmee een mooie 4e plek! 

In de tweede wedstrijd waren Lauryn, Demi, Chantal en Esmee aan de beurt. Demi turnde een vrolijke vloeroefening en liet hierin mooie sprongserie zien. Chantal turnde een prachtige balk en brugoefening. 

Lauryn en Esmee hadden zich ook geplaatst voor de meerkampfinale en kwamen dus tijdens alle toestellen in actie. Lauryn heeft laten zien wat ze kon, een mooie arabier-flikflak-salto op vloer, een arabier op balk en krachtige sprongen over de pegasus. In de meerkampfinale is zij als 8e geëindigd. Esmee straalde tijdens haar vloeroefening met een mooie schroef achterover en werd in de meerkampfinale uiteindelijk 10e maar mocht als kers op de taart de gouden medaille mee naar huis nemen voor het toestel sprong!