Jeugdteams Thrianta veldkampioen

Dit veldseizoen lukte het 3 teams van Thrianta om het kampioenschap binnen te halen. Leuk detail is dat het gaat om onze jongste jeugd, de F1, en onze oudste jeugd, de A1 en A2. 

Thrianta F1

Met een aantal nieuwe spelers in het team begon Thrianta F1 aan de veldcompetitie. Met veel enthousiasme stond het team te korfballen. Wat resulteerde in 1 gelijkspel en 5 winstpartijen en uiteindelijk het kampioenschap. 

Thrianta A2 In de najaarscompetitie werd dit team ook al kampioen en ook in de zaal draaide dit team een prima zaalseizoen. Dit gaf vertrouwen voor de veldcompetitie. En terecht; Thrianta A2 is ongeslagen kampioen geworden op het veld. 
Thrianta A1Thrianta A1 had vooraf de ambitie om kampioen te worden en te promoveren naar de 1e klasse. Een aantal wedstrijden werd nipt gewonnen, maar uiteindelijk stond Thrianta A1 bovenaan de ranglijst. Ook zij werden ongeslagen kampioen. 
Lijkt het je ook leuk om te korfballen? Vanaf 3 jaar kan je al beginnen bij Kv Thrianta. Kijk op www.thrianta.nl voor meer informatie.