Woensdag 13 juni: Kamerdebat over oa Treant. Ga mee

Hoogeveen – Aankomende woensdag 13 juni, vanaf 11.00 uur, is het debat over de positie van de regionale ziekenhuizen in de Tweede Kamer. Henk van Gerven (SP) is een van de aanvragers van dit debat.

Om het belang van de zaak te onderstrepen zou het heel mooi zijn als er behoorlijk wat mensen aanwezig zouden kunnen zijn. Ook mensen uit de zorg, van allerlei organisaties enz. zijn uiteraard heel hartelijk welkom.
Van Gerven gaf tijdens zijn praatje op de infoavond ook aan dat het helpt als een tribune bij een dergelijk onderwerp vol zit, zodat de betreffende kamerleden en het journaille weet dat dit een onderwerp is dat van belang is.

Zegt het voort!
Het is een misschien beetje kort dag om gezamenlijk vervoer te regelen. Maar mocht u belangstelling tonen om woensdag mee te gaan naar de Tweede Kamer, stuur dan even zsm een mail naar [email protected]. We gaan dan kijken wat mogelijk is, bijvoorbeeld carpoolen of misschien kunnen wij toch last minute een bus regelen. Met de trein moet het natuurlijk ook lukken. We willen bekijken of we de reiskosten kunnen laten declareren door de SP afdeling Hoogeveen.
Volgens www.ns.nl zou de trein van 8.05 uur uit Hoogeveen om 10.26 uur in
Den Haag CS aankomen. Dat is misschien een beetje krap want bij de
Tweedekamer zijn de nodige veiligheidsmaatregelen. Denk ook aan meenemen ID.
Laat hè dan ook even weten of u mee kunt/wilt gaan door een mail naar ons te sturen.