Sport

Voorbereiding voorstelling Tresor Dance Center

Hoogeveen – De dansers van Tresor Dance Center uit Hoogeveen zijn al enorm hard aan het trainen voor hun eindvoorstelling Everyday Life die op 14 juli a.s. in De Tamboer opgevoerd zal worden.

In deze 3e eindvoorstelling die Tresor met zijn dansers zal uitvoeren staat het dagelijks leven centraal. Gewoon alledaagse dingen die je als jong of oud meemaakt zijn de inspiratie geweest voor deze show. Je kunt het zo gek niet bedenken, situaties waar je tegenaan loopt of gebeurtenissen die je meemaakt zullen als een rode draad door de voorstelling “Everyday Life” lopen.
Aan deze show wordt medewerking verleend door verschillende ervaren choreografen. Deze leren de TDC-dansers unieke choreo’s aan die bij het thema van de voorstelling passen, dit gebeurt tijdens de wekelijkse theaterclasses. Stijlen die daarbij gebruikt worden zijn Hiphop, Dancehall, Popping of Afrodance.
Choreograaf en trainer Tresor heeft al veel ervaring in de danswereld en staat bekend om zijn passie voor dansen en het ondersteunen en laten groeien van jong talent om zich te ontwikkelen tot volwaardig danser. Kwaliteit & plezier in zijn lessen staan centraal.
“We hopen dat er veel familieleden en vrienden komen kijken, maar daarnaast hopen we dat er ook andere belangstellenden in de zaal zullen zijn. Want wanneer je van dansen en een mooie show houdt, is deze voorstelling zeker een aanrader” aldus een enthousiaste Tresor. Ook is er dan de gelegenheid om zijn crew Vanity live te zien optreden, zij schopten het onlangs nog tot de Halve Finale in het RTL4 programma Time to Dance.  Foto: Tresor dance center

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen