Politiek

Voordracht Lijstrekker CDA Hoogeveen

Het CDA-bestuur in Hoogeveen stelt haar leden voor om Annette Jansen-Brandsema (46) te kiezen als lijststrekker voor de Gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar maart. Momenteel is ze raadslid voor het CDA in Hoogeveen.

Jansen draait al een tijdje mee binnen het CDA in Hoogeveen, als ook in Drenthe. Daarnaast was ze onderdeel van het Drentse campagneteam voor de Tweede Kamer verkiezingen.

Voorzitter Henk Reinders is blij met de voordracht: “Ze is een enthousiaste, betrokken en ambitieuze vrouw met veel kennis en de nodige ervaring. Door de de jaren heen heeft ze een behoorlijk netwerk opgebouwd binnen de partij en een actieve bijdrage geleverd. We hebben er alle vertrouwen in dat zij en het CDA-team het CDA gedachtengoed in Hoogeveen goed naar voren zal weten te brengen.”

“Voor het eerst een vrouwelijke lijstrekker voor het CDA in Hoogeveen, en we zijn er heel blij mee. Een goede ontwikkeling”, aldus Hennita Schoonheim, voorzitter van de vertrouwenscommissie die het bestuur heeft geadviseerd.

In de ledenvergadering van 11 oktober zullen de CDA leden stemmen over de voordracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen