Optreden Theatergroep Het Nieuwe Masker

Hoogeveen – Op zaterdag 6 oktober speelt theatergroep Het Nieuwe Masker in wijkgebouw De Weideblik de allerlaatste voorstelling in Hoogeveen van “De Vliegende Hollander”. 

De voorstelling vertelt het huiveringwekkende en bloedstollende verhaal van: ‘De Vliegende Hollander’. Of liever gezegd het verhaal van: ‘de zoektocht naar De Vliegende Hollander’. Dat is iets heel anders, maar komt op hetzelfde neer, omdat het ook over de Vliegende Hollander gaat. Huiveringwekkend en bloedstollend klinkt misschien behoorlijk spannend, maar wees gerust; de voorstelling is doorspekt van doldwaze humor, kluchtige elementen en onverklaarbaar grappige decor-hoogstandjes. Je zou kunnen zeggen dat er sprake is van een kluchtige comedy, maar dat klinkt toch een stuk minder spannend. Bovendien kunnen wij alvast verklappen dat de Hollander aan het eind van de voorstelling gevonden wordt, zodat het publiek hem in levenden lijve, of misschien wel in dode lijve, kan aanschouwen. Ruwe zeeën worden aangedaan, een poncho wordt dan ook van harte aanbevolen.
‘De Vliegende Hollander’ is een hilarische en spannende comedy uit de koker van het beroemde theatergezelschap Theater Te Water en werd in 2003 op theaterboot ‘De Verwondering’ gespeeld. In 2007 heeft Het Nieuwe Masker de voorstelling ter ere van het 25-jarig bestaan van Theater Te Water gespeeld. En nu, 11 jaar later, speelt Het Nieuwe Masker deze doldwaze comedy opnieuw. In een eigentijds jasje, een oogstrelend decor, en boordevol kolderieke momenten. ‘We varen uit!’, komt u aan boord?

De voorstelling is geschikt voor jong (vanaf 12 jaar) en oud (tot 108 jaar) en Jan en Alleman.
Waar: Wijkgebouw De Weideblik, de Ploeger 10 Hoogeveen
Datum: zaterdag 6 oktober
Zaal open 19.45 en aanvang voorstelling 20.15
Kaarten:
In de voorverkoop € 5,00 (bij de bar van het wijkgebouw) en
Aan de zaal € 6,00.