Algemeen

Gratis shoppen in het Hoogeveense Sociale Domein

Hoogeveen – Een bijeenkomst speciaal voor medewerkers van de gemeente Hoogeveen werkzaam in het Sociale Domein. Denk aan: toezichthouders, wmo-consulenten, consulenten inkomen, medewerkers uitkeringsadministratie, medewerkers jeugd en bijzondere zorg, thuiscoaches, regiecoaches, werkcoaches, etc.

En voor vrijwilligers werkzaam in de sociale, informele zorg en de financieel administratieve dienstverlening, denk aan Humanitas, de Voedselbank, Zonnebloem, Maatschappelijk werk, Samen op Pad, Leger des Heils, Kledingbank, Leergeld, One, Schuldhulpmaatje, Diaconaal Platform, Maatjesproject, Hospice, etc.
Shoppen bij Sociaal Domein is een informele Meet en Greet; het is de bedoeling dat je niet alleen maar vragen stelt, maar ook je eigen diensten kunt toelichten. Doelstelling van deze bijeenkomst betreft een nadere kennismaking tussen de gemeente en de vrijwilligersorganisaties. Gespreksonderwerpen vormen de concrete doelen van het College Burgemeester en Wethouders voor de komende 4 jaren.
Google op: Daadkracht, netwerk en Ambitie, Collegeprogramma 2018-2022
Programma:
17.00 uur Ontvangst met soep en broodjes
17.30 uur Welkom en inleiding
17.45 uur Ronde 1: vrijwilligers op bezoek bij de gemeentemedewerkers
18.30 uur Ronde 2: gemeentemedewerkers op bezoek bij de vrijwilligersorganisaties
19.15 uur Einde
Beide partijen zijn zowel vrager als aanbieder:
We hebben hiervoor 2 ruimtes beschikbaar in de Tamboer waar medewerkers en vrijwilligers van tevoren een eigen plekje kunnen inrichten met tafels en statafels.
In de rol van vrager kunt u vrij rondlopen in de ruimte van de aanbieder om de organisatie of afdeling te zoeken waar u nadere informatie van wenst. Zorg dat u van te voren weet wat u aan welke aanbieder wilt vragen, want het is de bedoeling dat u minimaal 5 van de 10 aanbieders bezoekt. Uiteraard mogen dat er meer zijn, maar iedere 10 minuten schalt er een fluitsignaal die u eraan herinnert dat de tijd beperkt is en als u er het maximale uit wilt halen,.. moet u verder!
Komt u ook actief netwerken?!
Vrijdag 8 november komen wij tussen 17.00 uur en 19.00 uur in De Tamboer voor dit college.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen