Amusement

Actief Samenleven opent woensdag inschrijfpagina voor jaarlijks dagje uit

Woensdag 3 Augustus 2022 is het zo ver ! Op deze dag staat om 10.00 de aanmeldpagina voor het jaarlijkse dagje uit van Stichting Actief Samenleven online en kunnen gezinnen met kinderen tot en met 13 jaar zich aanmelden voor dit leuke uitstapje. Op Donderdag 25 augustus 2022 zetten de twee dubbel dekker bussen van Lanting Reizen zich in beweging richting pretpark Slagharen.

Dit dagje uit is bedoeld voor gezinnen die cliënt zijn bij de Voedselbank in Hoogeveen, cliënt zijn bij de Kledingbank of Minimaatje. Mochten er gezinnen met kinderen tot en met 13 jaar zijn die denken ook in aanmerking te komen voor het Dagje Uit, zullen dit wel even aan ons moeten uitleggen. Heb je een gezin of ken je een gezin die overal net buiten allerlei regelingen vallen, vertel ons via het aanmeldformulier waarom je graag mee wilt met het Dagje Uit ’22 op 25 augustus ’22

De aanmeldgegevens worden wel aan de hand van de administratie van eerder genoemde organisaties worden gecontroleerd om misbruik te voorkomen. Dit voor alle duidelijkheid.

Let op: vol=vol want we hebben maar 180 toegangskaarten !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen